Green Building Council Finlandin kiinteistöpassi-verkkopalvelun ylläpito on päättynyt 31.1.2018.

GBC Finland on päättänyt kiinteisöpassi-verkkopalvelun ylläpidon 2018 alussa. Tämä tarkoittaa, että uusien kiinteistöpassien luominen tai vanhojen muokkaaminen palvelussa ei ole enää mahdollista. Jos aiheesta on kysyttävää voit olla yhteydessä palvelun käyttäjätukeen: support@bionova.fi

Verkkopalvelun pohjana toiminut One Click LCA- palvelu tarjoaa edelleen helppoja ratkaisuja elinkaarimittareiden laskentaan. One Click LCA -palvelu sisältää mm. seuraavat kiinteisöpassin laskentaan soveltuvat työkalut:

  • Rakennuksen elinkaaren hiilijalanjälki ja elinkaariarviointi
  • Rakennuksen elinkaarikustannukset
  • Käytön hiilijalanjälki / päästöjen seuranta

Mittareiden laskenta on mahdollista automatisoida tietomallista.

Lisätietoja aiheesta:
www.oneclicklca.com / Tytti Bruce-Hyrkäs: tytti.bruce@bionova.fi, + 358 500 655 020

Kuinka saan Hankevaiheen Kiinteistöpassin jatkossa?

Hankevaiheen kiinteistöpassin käyttöä jatkuu ja sille on tarve jatkossakin muun muassa osana RTS- ympäristöluokituksen käyttöä. 31.1.2018 alkaen hankevaiheen kiinteistöpassiin tulevat tiedot syötetään sivulla http://figbc.fi/kiinteistopassi , joiden perusteella hakijalle lähetetään pdf-muotoinen kiinteistöpassi. Lisätietoja hankevaiheen kiinteistöpassin mittareista löytyy sivulta http://figbc.fi/elinkaarimittarit PDF –muotoisen kiinteistöpassin voi liittää muun muassa RTS-ympäristöluokitus –hakemukseen.

Lisätietoja antaa Jessica Karhu | +358 40 675 8899 | jessica.karhu@figbc.fi